Onze missie

 

Begin 2016 besloot ik me toe te leggen op mijn missie: leerlingen bewust maken van hun potentieel en handvatten aanreiken om deze volledig in te zetten; nu en voor altijd. Volgens mij kan dat alleen wanneer je potentieel aangewakkerd is en je het blijvend kan ontwikkelen.

Ik ben 1e graads lerares maatschappijleer en -wetenschappen en in de praktijk zie ik vaak dat leerlingen problemen hebben met het plannen en leren van de stof én met het nemen van verantwoordelijkheid voor hun prestaties. In het curriculum vond ik er niets over terug en daarom ben ik zelf op onderzoek gegaan. Zo is het idee van Het Blokhuis gaan broeien.

 

Hoe je leert leren wordt leerlingen op school niet geleerd, terwijl het toch van essentieel belang is om je schooltijd succesvol af te ronden. Tijdens de cursus leren leren geef ik daarom handvatten aan leerlingen hoe ze een planning kunnen maken en hoe ze de leerstof makkelijker en langer kunnen onthouden.

 

Naast het mede oprichten en managen van Het Blokhuis schrijf ik ook kinderboeken voor 3-6 jarigen. Die verhalen zijn vooral geïnspireerd op de gebeurtenissen die mijn dochtertje opdoet in haar dagelijks leven.

 

Ik hoop je gauw te zien!

Andra Roskam

Adres

Het Blokhuis

Dovenetelstraat 35

1031VV  Amsterdam

Contacteer ons op

✆     06 458 670 17

✉    andra.roskam@hetblokhuis.com

Thumb logo by Facebook

Facebook pagina

?    www.hetblokhuis.nl